ΚΟΥΡΕΜΑ - ΛΟΥΣΙΜΟ

Γυναικείο, ανδρικό, παιδικό. Κλασσικό, νεανικό, μοντέρνο, trendy κούρεμα. Αφεθείτε στα χέρια επαγγελματιών με κομμώσεις που αναδείκνύουν το πρόσωπό σας και σας χαρίζουν ξεχωριστό στύλ.

ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Δημιουργήστε εντυπώσεις σε οποιαδήποτε περίσταση
με απαράμιλλο στύλ και υπέροχο μαλλί!

ΒΑΦΗ - ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Τελευταίας τεχνολογίας βαφές χωρίς αμμωνία που φροντίζουν το μαλλί. Ανταύγειες που τονίζουν το στύλ σας και σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Αποτέλεσμα που διαρκεί. Αποκτείστε τώρα το χρώμα και τη λάμψη που ονειρεύεστε!

HAIR EXTENSIONS

Περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας και το κορυφαίο προϊόν στην προσθετική μαλλιών. Τέλειο αποτέλεσμα με καινοτόμες τεχνολογίες που σέβονται και προστατεύουν τα φυσικά σας μαλλιά!

ΙΣΙΩΤΙΚΗ, PERMANENT, ΚΥΜΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά σας χρειάζονται μια αλλαγή; Έχετε ίσιο μαλλί και θα θέλετε να αλλάξετε σε σπαστό / μπούκλες ή το αντίστροφο; Περάστε μια βόλτα να το συζητήσουμε από κοντά!

ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Brazilian keratin treatment, hair spa, προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά σας. Περάστε να σας κεράσουμε έναν καφέ και να συζητήσουμε τις επιλογές από κοντά!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κλείστε ραντεβού για οποιαδήποτε Τρίτη ή Τετάρτη και κερδίστε έκπτωση αξίας 20% στις τιμές μας για κούρεμα, χτένισμα ή βαφή μαλλιών. Οι τελικές τιμές με την έκπτωση διαμορφώνονται ως εξής:

Κούρεμα................. 15 €
Χτένισμα.............. 9.60 €
Βαφή μαλλιών.......... 24 €

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

G Point Hair Salon

Αλέξανδρου Σβώλου 23
54622 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο:
2310 256 554
Δείτε μεγαλύτερο χάρτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Please wait...